Palvelutalon kuulumisia!

Viikolla 49 vietetään palvelutalolla asukkaiden kanssa Suomen Itsenäisyyspäivää, Ylöjärven seurakunta tulee pitämään hartaustilaisuuden ja keskiviikkona on yhteinen joululaulutilaisuus jouluisen päiväkahvin merkeissä.

Tontut jo palvelutalolle hiipivät, niin päästiin vastaanottamaan ensimmäistä adventtia.

Isänpäivän 14.11.2021 viettoa palvelutalolla. 

Syksy etenee ja päivät lyhenevät, rauhaisa elo palvelutalolla jatkuu.

Valtakunnallista Vanhustenviikkoa vietettiin 3.-10.10.2021 teemana ”Luonto antaa voimaa”. Luonto tuotiin palvelutalon sisälle erilaisilla palvelutalomme asukkaan tekemillä luontoaiheisilla koristeilla.

Asukkaat pääsivät tutustumaan käytävillä olleisiin luontoaiheisiin valokuvanäyttelyihin.

Syksy on saapunut ja palvelutalo alkaa herätä eloon, kun koronarajoituksia on päästy hiljalleen purkamaan mm. saunavuorot ovat alkaneet uudelleen. 

Pieni liekki tänään syttyy, talven synkkään pimeyteen. Pieni liekki valon antaa, toivon tuikkeen sydämeen. Pieni liekki pimeydessä nyt voi olla jokainen, pieni liekki, joka kantaa valon luokse kaikkien.